LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) 7. februārī studentiem sarūpēja kārtīgu atpūtu svaigā gaisā – aicināja doties uz Uzvaras parka slidotavu, lai vilktu kājās slidas atpūstos pēc aizvadītās sesijas un uzkrātu spēkus un enerģiju nākamajam semestrim.

Kamēr tika sagaidīti visi slidot gribētāji, jau klātesošie tika aicināti doties uz ledus un iemēģināt slidas. Daudzi pasākuma apmeklētāji atzinās, ka uz slidām pēdējo reizi kāpuši sen, tāpēc šis viņiem esot bijis kā neliels pārbaudījums. Bet tas netraucēja izbaudīt slidotavas piedāvātās iespējas.
JFSP biedri bija sagatavojuši dažādas aktivitātes pasākuma ietvaros. Lai kārtīgi iesildītos un sagatavotos turpmākajām darbībām, visi pasākuma apmeklētāji JFSP biedru vadībā veica dažādus iesildošos vingrinājumus katrai ķermeņa daļai. Lai rosinātu sacensību garu, aktivitāšu ietvaros visi dalībnieki tika sadalīti divās komandās. Komandas piedalījās stafetēs, kur tika izmantoti arī dažādi palīgmateriāli – baloni, hokeja nūjas, hokeja ripas un pat konfektes. Laiks tika pavadīts dažādi, neskaitot stafetes, apmeklētāji spēlēja arī tādas spēles, kā „sālstabiņus” un „ķērājus”, vai arī vienkārši baudīja slidošanu.
Ikviens pasākuma apmeklētājs varēja sasildīties vai remdēt slāpes, baudot karstos dzērienus no „GUTTA”, ko visiem bija sarūpējusi JFSP. Lai slidošana būtu enerģijas un spēka pilna, mūs atbalstīja arī „Red Bull”, ikvienam pasniedzot enerģijas dzērienus.
Šajā pasākumā nebija nozīmes tam, vai esi profesionālis vai iesācējs, mērķis bija kopīgi pavadīts laiks. Noaujot slidas un dodoties mājās, JFSP dzirdēja tikai labas un pozitīvas atsauksmes par notikušo, tam par pamatu liekot noorganizēto un saplānot pasākumu, piemērotos laika apstākļus, kā arī aktīvi pavadīto laiku. Arī nākamajā dienā, apmeklējot lekcijas, no daudziem pasākuma apmeklētājiem vēl joprojām staroja enerģija.

Bildes no pasākuma vari apskatīt šeit.

Dalīties