6. februārī LU Juridiskās fakultātes studenti tikās Spīķeru slidotavā LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes (JFSP) rīkotajā pasākumā „Juristi uz ledus”, lai kopīgi pavadītu laiku svaigā gaisā un izvēdinātu galvu pirms nākamā semestra izaicinājumiem.

Gaidot pārējos slidotgribētājus, tie, kuri jau bija ieradušies, laiku lieki netērēja un kāpa uz ledus, lai iesildītos. Slidotavā valdošā atmosfēra bija draudzīga, kas veicināja topošo juristu iepazīšanos ar citiem kolēģiem un raisīja sarunas. Tie, kuriem slidošana padodas labāk, palīdzēja noturēt līdzsvaru uz ledus tiem, kas sākumā uz slidām nejutās tik droši.

 

Lai uz ledus pavadītais laiks būtu jautrāks, bija sagatavotas un studenti iesaistījās aktivitātēs. Vispirms studenti tika sadalīti divās komandās, kuras savā starpā sacentās par ātrāko slidotāju titulu, cenšoties pirmie veikt attālumu no viena slidotavas gala līdz otram, bet vēlāk puiši izvēlējās sev dāmu, ar kuru kopā vajadzēja šo pašu uzdevumu veikt pārī, turklāt vairākas reizes. Daudz laika studenti pavadīja arī komunicējot un vienkārši izbaudot slidošanas priekus.

 

Pasākuma apmeklētājiem JFSP bija nodrošinājusi iespēju sasildīties un atvilkt elpu, piedāvājot siltu tēju un cepumus. Pasākuma atbalstītāji „Red Bull” rūpējās par slidotāju mundrumu, sagādājot enerģijas dzērienus.

 

Lai arī laikapstākļi bija diezgan vēsi, salt nenācās nevienam. Sārtiem vaigiem, smaidīgi un izslidojušies pēc sirds patikas – tādi bija studenti pasākumam beidzoties. Kopīgi pavadītais laiks, aktivitātes svaigā gaisā un iepazīšanās ar kursabiedriem bija galvenie pasākuma mērķi, kas arī tika sasniegti. Pozitīvās atsauksmes par pasākumu priecē, un tas nozīmē, ka mēs noteikti tiksimies uz ledus atkal.

 

Bildes no pasākuma vari apskatīt šeit!

Dalīties