Katru gadu pavasaris atmodina visu dzīvo, tā ir dabas iedibināta rutīna, taču šis pavasaris nāk ar ko pavisam negaidītu. Savas slēptuves pametīs un viltus identitātes atklās spiegi. Ar drošības iestādēm nav nepieciešams sazināties, jo darbs nav viņu dienas kārtībā. Viņus visus vieno cits mērķis – izklaidēties visas nakts garumā. Mūzika, dejas un neaizmirstami brīži ar kolēģiem - tas viss un vēl vairāk ir gaidāms Pavasara retro ballē „Get Smart”!

Diemžēl saistībā ar nepietiekamo ballētāju loku atceļam 30.marta Retro balli „Get Smart”.

Ielūgumus pieņemam atpakaļ - JFSP Birojā.

  Pavasara svarīgākā nakts nav aiz kalniem, Retro balle „Get Smart” notiks 30.martā no plkst. 22.00, Kongresu namā. Pasākumu organizē Juridiskās un Medicīnas fakultāšu studentu pašpārvaldes. Eleganto spiegu atmosfēru sagādās grupa „Jurita & The Band”, kura sevi pierādīja jau aizvadītā gada retro ballē. Perfekta mūzika, lai izdejotos no visas sirds. Ielūgumi pieejami JF Studentu pašpārvaldes birojā – 461.kabinetā, kā arī lekciju starplaikos pie Lielās aulas balkona durvīm.
Dress code: 60to gadu spiegi Lai jau tagad radītu pavasara balles noskaņu, īss ieskats spiega ikdienā: Lieliskā video radītāji:
Juris Janums (režisors, scenārija autors)
Arturs Burovs (galvenais lomas atveidotājs – Smārts) 
Anna Blanare (režisora/operatora, aktiera asistente, specefektu meistare)
Edgars Kozinda (režisora/operatora, aktiera asistents, specefektu meistars)

Dalīties