Aizvadīta grandioza Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes rīkotā Ziemassvētku balle!

Ziemassvētku balle norisinājās 12.decembrī,Latvijas Universitātē Lielajā aulā. Balles sākums bija 22.00,par cik Ziemassvētku ballei bija tematika un nosaukums (''Karnevāls Ziemas pilī''),cilvēki ieradās skaisti tērpti - garās vakarkleitās,uzvalkos un maskās. Visa vakara garumā mūs priecēja grupa ''Tax Free'',kura iekustināja publiku gan lēnākā,gan arī jestrākā dejā. Lai vakars būtu patiesi izdevies,Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde bija sagatavojusi dažādas izglītojošas un interesantas aktivitātes,kuru ietvaros varēja saņemt diezgan vērtīgas balvas. Kā arī tieši pusnaktī,kad karnevālos maskas krīt,mums krita ne vien maskas,bet arī baloni no Lielās aulas balkona. Projekcijas skaisti izrotāja Lielās aulas griestus,kā arī eglīte radīja Ziemassvētku noskaņas. Paldies mūsu balles atbalstītājiem : Red Bull,Latvijas Nacionālais teātris,Ģertrūdes ielas teātris. - Ko par balli teica Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes studenti?  "Tā kā šī bija mana pirma Ziemassvētku balle iekš grandiozajām Latvijas Universitātes sienām, manas emocijas bija patiesi pozitīvas. Priecēja skaistā eglīte, ārkārtīgi skaistās un ziemīgās projekcijas. Mūzikas grupa bija tiešām lieliska. Balles formālo noskaņu radīja skaistā polonēzes deja un valša dejas. Liels pārsteigums bija pusnakts balonu mešana.
Kopumā sajūtas bija patiešām lieliskas un es tiešām ceru, ka nākamgad arī tiks organizētas šāda veida balles. Paldies Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldei!
" /Madara Preinberga/ "Gribu izteikt lielu pateicību par Ziemassvētku balli. Katram, droši vien, ir savs viedoklis par balli. Savukārt, man paliks tikai visjaukākās atmiņas. Tik daudz pūļu bija no Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes puses, lai mums,studentiem, būtu labs vakars. Paldies par sarīkotajām deju nodarbībām,kas tika organizētas divas nedēļas pirms balles,lai mūs sagatavotu skaisti dejot,par konkursiem un aktivitātēm,un īpaši lielu paldies gribu izteikt balles organizatoriem par iespēju dejot polonēzi un valsi ar profesoru J.Lazdiņu!!!  Jūs visi esat malači! Paldies!!!" /Marina Poļakova/  

Apskatīt bildes no Ziemassvētku balles ŠEIT

Dalīties