Šā gada 24. – 25. maijā Juridiskās fakultātes studenti turpināja iepriekšējā gadā iedibināto tradīciju – fakultātes Sporta spēles. Šajā pasākumā piedalījās piecas komandas un pasākuma organizatori – Juridiskās fakultātes (JF) Studentu pašpārvalde (SP). Uzvarētāji tika pagodināti ar iespēju izcīnīt Sporta spēļu ceļojošo čempionu kausu, kā arī iegūt balvas dažādās disciplīnās.

Sporta spēļu sākumā komandas tika aicinātas reģistrēties, kā arī iekārtoties Upesleju internātpamatskolas telpās, lai pēc tam varētu doties uz sporta laukumu un piedalīties Sporta spēļu atklāšanā.

Dalību spēlēm kopumā veica piecas komandas:

„Just Did It” (Kristiāns Brants, Rihards Šķirmants, Edgars Dreimanis, Toms Francis, Silvestrs Bukanovskis, Renārs Jefimovs, Oskars Veidemanis).

„Borowa FC” (Dāvids Lipšens, Mārcis Riks, Kaspars Ogriņš, Roberts Blumbergs, Oskars Kulmanis, Roberts Krīgers)

„Dižie Vanagi” (Intars Janbergs, Pauls Bergs, Didzis Pūliņš, Gints Ginters, Ričards Iesaliņš, Guntis Strupišs)

 „Dāmas un kungi” (Inga Kaula, Inga Grauziņa, Agnese Upīte, Zane Stabulniece, Anna Kalniņa, Artūrs Rubins, Jānis Brants, Rihards Ķupis)

 „Random” (Kārlis Orleāns, Kārlis Erlats, Rūdolfs Kuļikovskis, Dārta Matule, Laura Simsone, Reinis Līviņš).

Sporta spēles mūsu fakultātē tika atklātas ar Latvijas himnu „Dievs, svētī Latviju” un studentu himnu „Gaudeamus”, bet pēc tam sekoja JFSP priekšsēdētāja biedra Zanes Stiras uzruna klātesošajiem dalībniekiem. Pēc svinīgās atklāšanas visi komandu dalībnieki devās uz sporta disciplīnu laukumiem, lai sāktu Sporta spēles.

Šogad dalībnieki sacentās tādās disciplīnās, kā futbols, volejbols, basketbols un tautas bumba, kā arī ikviens varēja piedalīties tādās individuālajās disciplīnās, kā „Red Bull lēciens”, „MYPROTEIN stafete”, „Aklā Ģertrūde”, „Vēja Tarzāns”, „Olimpiskais Erudīts”.

Sporta spēles norisinājās divas dienas un pirmajā tika ieplānotas komandu priekšsacīkstes, bet nākamajā dienā pusfināls un fināls. Tā kā dalībnieki nakšņoja Upesleju teritorijā, tad organizatori bija parūpējušies arī par to, lai dalībniekiem būtu nodrošinātas vakara izklaides, kurās dalībnieki savā starpā vairāk saliedējās, piedaloties dažādās aktivitātēs, kā arī vienojoties kopīgās dziesmās.

Pēc spraigas cīņas finālos un individuālajās distancēs, norisinājās apbalvošana, kurā līderpozīciju ieguva komanda „Dižie Vanagi”, kas arī saņēma ceļojošo čempionu kausu.

JFSP izsaka pateicību komandām, kas piedalījās Sporta spēlēs mūsu fakultātē un aicina gan jaunas, gan jau šī gada dalībnieku komandas piedalīties arī nākamgad, jo pašpārvalde uzskata, ka šāda veida pasākums ļoti labi saliedē studentus no visiem kursiem Juridiskajā fakultātē.

Liela pateicība jāizsaka Sporta spēļu sponsoriem: Ģertrūdes ielas teātrim, peintbola parkam „1941”, interneta veikalam „weekwndbox.lv, „Red Bull”, veikalam „Gandrs”, sporta klubam „KL”, MYPROTEIN, Slēpošanas un atpūtas parkam "OZOLKALNS", Siguldas piedzīvojumu parkam "Tarzāns" un „Vektrum Sport”.

 Bildes no pasākuma vari apskatīt ŠEIT!

Dalīties