Studentu pašpārvalde sagādājusi iespēju atkal sadziedāties studentiem, pasniedzējiem un fakultātes vispārējam personālam un citiem dziedāt gribētājiem ārpus fakultātes, aicinot piedalīties Karaoke vakarā šī gada 26.aprīlī.

Viss, kas tagad darāms – jāizveido komanda 2 – 4 dalībnieku sastāvā un jāsagatavo izpildīšanai 2 latviešu vai cittautu mākslinieku dziesmas. Komandas sastāvs un dziesmu nosaukumi jāpiesaka, norādot tos konkursa pieteikuma anketā. Ja vēlies individuāli pierādīt savas vokālās spējas, vari dziedāt bez iepriekšējas reģistrēšanās - "brīvais mikrofons". Šoreiz pasākums ir bez dalības maksas!
Pasākuma norises dienā, 26. aprīlī, no plkst. 18:30 pusdienu restorāna „Daily” banketu zālē vakara viesus un dalībniekus sagaidīs pašpārvaldes pārstāvji, sniedzot sveiciena dzērienu. Turpmākā vakara gaitā par atspirdzinājumiem gan būs jāgādā pašiem.
Konkurss norisināsies trīs kārtās, dalībniekiem katrā izpildot citu, iepriekš sagatavotu un pieteiktu dziesmu. Katrā nākamajā kārtā iekļūs komanda ar visvairāk iegūtajiem punktiem. Komandu skaitu, kas iekļūs katrā kārtā noteiks žūrija. Fināla kārtā, cīnoties par īpašu Pārsteiguma balvu, dalībnieki izpildīs konkursa žūrijas noteiktu skaņdarbu ar pārsteiguma elementu.
Smieklu, ovāciju un negaidītu vakara pavērsienu netrūks, tādēļ steidz meklēt komandas biedrus – nepacietīgi gaidām Tavu pieteikumu.

Slikts tas jurists, kas pirms dalības pasākumā neizlasa tā nolikumu :)

Dziesmu saraksts fināla kārtai - šeit

Dalīties