Šogad LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) turpina aizsākto tradīciju fakultātē, tāpēc aicinām ikvienu piedalīties JFSP organizētās Sporta spēlēs 24.-25.maijā Upeslejās, kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs ar mācībspēkiem, kā arī saviem kursa biedriem.

Aicinām studentus no Juridiskās fakultātes vidus izveidot komandas, kur katrā no tām dalību veic  6 – 10 cilvēki. Komandas veidot aicināti visi JF studējoši, personāls un draugi, ievērojot to, ka 2/3 ir jābūt JF studējošiem vai personālam. Pasākuma laikā komandām paredzēts piedalīties dažādās disciplīnās, tostarp basketbolā, futbolā, volejbolā un tautas bumbā. Izbraukšana ar autobusu plānota 24.maijā. Visiem komandu dalībniekiem tiks nodrošināts transports nokļūšanai līdz Upeslejām un pēc sporta spēļu noslēguma – atpakaļ. JFSP visiem dalībniekiem nodrošina naktsmājas Upesleju internātpamatskolas telpās. Paēst varēs gan Upesleju internātpamatskolas  ēdnīcā, gan arī savu līdzi paņemto našķi.
Sporta spēļu mērķis ir uzlabot un veicināt attiecības JFSP studentu un pasniedzēju vidū, kā arī, attīstīt aktīvu atpūtu LU JF saimes locekļu vidū, kā arī veicināt kultūras interešu īstenošanu.  Par Jūsu labklājību un prieku par brīnišķīgām dāvanām gādās piedzīvojumu parks "Tarzāns", portāls weekendbox.lv, sporta klubs KL, Ģertūdes ielas teātris, Peintbola parks 1942, Slēpošanas un atpūtas parks "Ozolkalns", MYPROTEIN, Vektrum Sport, e-veikals Gandrs.lv, kā arī par enerģiju visa pasākuma laikā gādās "Red Bull".

Ar Sporta spēļu nolikumu vari iepazīties ŠEIT! Lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu līdz 2014.gada 22.maijam.

Dalīties