Ja tev interesē iespējas, ko piedāvā studiju mobilitāte, aicinām apmeklēt informatīvu semināru pirmdien, 7. martā, plkst 16:05, Juridiskās fakultātes 42. auditorijā, lai uzzinātu vairāk par Erasmus+ studijām, praksi un mobilitāti kopumā, kā arī uzklausītu pieredzes stāstos no studentiem, kas jau ir spēruši šo pirmo soli pretim mobilam dzīvesveidam.

Pasaule, kurā mēs dzīvojam, katru dienu kļūst aizvien mazāka, pateicoties tām iespējām, ko piedāvā mobilitāte. Mobilitāte jeb cilvēku pārvietošanās uz citu valsti darba, studiju u. tml. ietvaros paver iespēju sastapt jaunus cilvēkus, iepazīt dažādas kultūras un iegūt praksi darbā starptautiskās komandās, kas vēlāk palīdz arī darba tirgū.

Erasmus Studentu Tīkls (Erasmus Student Network - ESN) Rīga, kas Latvijas Universitātē darbojas jau kopš 2003. gada, ir viens no galvenajiem vēstnešiem, kas veicina un izplata informāciju par studiju mobilitāti studējošo vidū. Mēs uzskatām, ka mainīt savu vidi ir izaicinājums, bet tas arī reizē pilnveido un iedvesmo sasniegt jaunus augstumus. Diemžēl, informācijas trūkums ir galvenā barjera, kas studentus aptur no mobilitātes programmu izmantošanas.

Ja tev interesē iespējas, ko piedāvā studiju mobilitāte, ESN Rīga ielūdz tevi uz informatīvu semināru pirmdien, 7. martā, plkst 16:05, Juridiskās fakultātes 42. auditorijā (4.stāvā), kur būs iespēja uzzināt vairāk par Erasmus+ studijām, praksi un mobilitāti kopumā, kā arī uzklausīt pieredzes stāstos no studentiem, kas jau ir spēruši šo pirmo soli pretim mobilam dzīvesveidam.

Pieteikšanās Erasmus + mobilitātei studijām 2016.gada rudens semestrī noris elektroniski, līdz 11.martam. Papildu informācija un pieteikšanās anketa pieejama šeit. Pieteikšanās Erasmus+ praksei noris līdz 15.martam; papildu informācija pieejama šeit.


Dalīties