Šā gada 14. janvārī Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde aicināja ikvienu uz Sesijas atbalsta pēcpusdienu. Turpmāk plānots to izveidot kā tradīciju pirms katras sesijas. Pasākuma galvenā mērķauditorija bija 1. kursa studenti, kuriem šai laikā rodas arvien vairāk jautājumu gan par mācību vielu, gan praktiskas dabas- par eksāmenu formu un saturu. 
Līdz ar to pasākuma mērķis bija atbalstīt jauno studentu un dot iespēju mācīties no savu vienaudžu pieredzes. Turklāt- to visu darot patīkamā, brīvā atmosfērā.
To, ka gaisotne būs pavisam neformāla, varēja nojaust jau sākumā, kad sanākušie tika brīvprātīgi-piespiedu kārtā iekustināti ar pāris aktivitātēm. 
Kad smadzenes bija apgādātas ar tik ļoti vajadzīgo skābekli, studenti ar neviltotu interesi pievērsās mūsu galvenajam viesim Edvīnam Danovskim, kurš ar izcilām zināšanām ieguvis bakalaura grādu tepat, mūsu fakultātē, un šobrīd veiksmīgi turpina studijas maģistrantūrā. Te nu tika iztirzāta civiltiesību kāzusa risināšana un doti patiesi noderīgi padomi eksāmena rakstīšanā. 

Turpinājumā sanākušie studenti pašu spēkiem centās atrisināt kāzusu, kas arī izdevās pavisam labi un, Edvīnam piepalīdzot, gala slēdziens bija gatavs.
Pasākuma noslēgumā, klātesošajiem pirmkursniekiem tika dota iespēja iztaujāt vecāko kursu pārstāvjus. Jautājumi bija visdažādākie, galvenokārt par eksāmeniem, kas tikai vēl priekšā- Ievads civiltiesībās, Vispārējā valsts zinātne, Starptautiskās cilvēktiesības u.c.
Visbeidzot, nobaudījuši sarūpēto tēju un cepumiņus, cerams jau drošāki, zinošāki un ar lielāku pārliecību par saviem spēkiem, jaunieši bija gatavi turpināt eksāmenu maratonu.
Organizatori ir patiesi priecīgi par studentu interesi un atzinīgo vērtējumu, tāpēc Sesijas atbalsta pēcpusdiena jaunā kvalitātē paredzēta arī pavasarī.
Liels paldies visiem, kas ieradās!

Dalīties