3. decembrī Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde sanāca uz savu pirmo jaunā sasaukuma sēdi, lai ievēlētu valdi un izvirzītu pārstāvjus darbam Latvijas Universitātes Studentu padomē un Juridiskās fakultātes Domē. 

Par Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes priekšsēdētāju tika ievēlētsAndris Rimša, 3. kursa students, kurš ir pašpārvaldes biedrs jau trešo gadu. Kā galvenās prioritātes Andris izvirzīja īpaši aktīvu darbu akadēmiskajā jomā un jauno biedru saliedēšanu, lai nodrošinātu efektīvu turpmāko darbu. 

Par priekšsēdētāja biedru tika ievēlēta Madara Henkele, 2. kursa studente, kuras līdzšinējā artava pašpārvaldes darbā tika novērtēta ar skaļiem aplausiem un ovācijām pirms un pēc viņas uzrunas. Madara ne tikai pauda savu nākotnes vīziju attiecībā uz pašpārvaldes jaunā sasaukuma nozīmīgākajiem darbiem un izvirzāmajiem mērķiem, bet arī ļoti emocionāli atcerējās iepriekš paveikto un pateicās pašpārvaldes līdzšinējai priekšsēdētājai Loretai Skaburskai par viņas ieguldījumu. 

Akadēmisko komisiju šogad vadīs Dita Amoliņa, kura jau līdz šim iesaistījusies akadēmisko problēmjautājumu risināšanā. Viņas panākumu kontā ir gan pasniedzēju un studentu tikšanās, gan svinīgais pasākums par godu Latvijas Republikas Satversmes spēkā stāšanās 85. gadadienai šī gada novembrī. Arī turpmāk Dita sola darīt visu, lai celtu fakultātes izglītības kvalitāti. 

Par Kultūras komisijas vadītāju tika ievēlēta 2.kursa studente Vineta Mikleušanu. Viņas ieguldījums iepriekšējā pašpārvaldes darbā īpaši nozīmīgs bija šī gada pirmkursniekiem,
 kuri pateicoties Vinetas centieniem šogad bija pirmie fakultātes studenti, kam bija iespēja piedalīties Juristu Pirms-Aristoteļa svētkos. 

Informācijas komisijas vadība šogad tika nodota 1. kursa studentei Dacei Spundei, kura solīja aktīvi strādāt pie efektīvas informācijas aprites starp studentu pašpārvaldi un gan pilna, gan nepilna laika studentiem, kas sevī iekļautu arī nopietnu darbu pašpārvaldes mājas lapas attīstīšanā, pilnveidošanā un popularizēšanā studentu vidū. 

Studentu pašpārvaldes biroju šogad vadīs Edvards Ratnieks, 1. kursa students, bet viņa vietnieces amatu ieņems 3. kursa studente Katrīne Pļaviņa

Protams, ne tikai jaunievēlētā valde, bet ikviens pašpārvaldes biedrs ir apņēmies vismaz veselu gadu sekot pašpārvaldes devīzei: „Pašpārvalde - studenta draugs. Pašpārvaldi - katram studentam.” 

Share