Esam pamanījuši, ka pie mums fakultātē, pirmkursniek, apgrozies jau labu laiku – vai Tev nešķiet, ka pienācis īstais brīdis sākt lepoties ar pilntiesīga studenta titulu? Studentu pašpārvalde (JFSP) zina, ka arī viena mēneša laikā ir iespējams sagrēkot pietiekami daudz, tāpēc piedāvājam Tev iziet četras dienas garu juridiskās elles loku un īstenas šķīstītavas garā pierādīt savu piederību Latvijas Universitātes Juridiskajai fakultātei.

Diskusija ar īpašajiem viesiem 

Kas?: Skatīsimies video materiālus un diskutēsim par šī brīža vienu no aktuālākajām un kontraversiālākajām tēmām – Sīrijas bēgļu jautājumu.
Kur? Kad? Cikos?:  Konferenču zāle, 19. oktobrī, plkst. 18:00
Kāpēc nākt?: Attīstīsi savas debatēšanas prasmes un paplašināsi zināšanu loku.

Pirmkursnieku un fakultātes mācībspēku basketbola mačs

Kas?:  Basketbola spēle, kurā sacentīsies topošie juristi ar saviem pasniedzējiem. Pirmkursniekiem jāizveido komanda ar 4 puišiem un 1 meiteni tās sastāvā, kā arī komandas drīkstēs veidot maiņas. Silti aicināti arī atbalstītāji!
Kur? Kad? Cikos?: Grebenščikova ielā 1, 20. oktobrī, plkst. 19:00
Kāpēc nākt?: Sirdsapziņa neļaus Tev laist garām iespēju stāties “aci pret aci” ar pasniedzēju nevis nodarbībā, bet gan basketbola laukumā! Piesakiet savu komandu, sūtot sarakstu ar tās dalībnieku vārdiem, uzvārdiem un komandas kapteiņa telefona numuru uz e-pasta adresi: skutelesignekatrina@gmail.com, tel. nr. 29729522

Jauno juristu kvalifikācijas eksāmens

Kas?: Tas liktenīgais vakars, kad fuksis pārtop par pilntiesīgu studentu jeb Tavas iesvētības! Nebīsties -  lai gan pārbaudījumi ir paredzēti, lai tos spētu pārvarēt tikai cienīgākie jurisprudences studenti, mēs esam pilnīgi pārliecināti, ka Jūs visi tādi esat. Jaunajiem studentiem jāsadalās komandās (no 15 cilvēkiem vienā grupā). Aicinām komandas ievērot grupas izlozēto dresscode –informāciju par to saņemsiet e-pasta ziņojumā no JFSP.
Kur? Kad? Cikos?: Pulcējamies LU vestibilā (garderobēs), 21. oktobrī, plkst. 18:00 
Kāpēc nākt?: Ja vien nevēlies uz visu savu studiju laiku palikt par fuksi, Tev tur ir jābūt! Gaidīsim pieteikumus uz e-pasta adresi jfsp@lu.lv, norādot komandas biedru vārdus, uzvārdus, kā arī grupas nosaukumu.

Tiesas procesa paraugizspēle konstitucionālajās tiesībās

Kas?: Pēc enerģiskajām iesvētībām ļausim Jums izbaudīt tiesu izspēles paraugdemonstrējumu kā skatītājiem. Lomās iejutīsies nozares profesionāļi – mūsu fakultātes pasniedzēji un studenti.
Kur? Kad? Cikos?: JF tiesu zālē, 22. oktobrī, plkst. 16:30 
Kāpēc nākt?: Tiesu izspēles ir lielisks veids, kā ļaut studentiem iejusties reāli praktizējoša jurista ādā. Tā ir arī iespēja iegūt neatsveramu pieredzi turpmākajās studiju gaitās un labu ierakstu savā CV. Jau šogad pirmkursniekiem mācību ietvaros notiks tiesu izspēles semināros, tāpēc izspēles apmeklējums ir ieteicams, lai redzētu klātienē pašu procesu.

Jauno Juristu dienu balle

Kas?: Patīkams nedēļas noslēgums kursa un fakultātes biedru vidū, kurā tiks sumināti kvalifikācijas eksāmena nomināciju ieguvušās grupas un basketbola spēles uzvarētāji. Kopā ar mums grēkos grupa “The Island.” Dresscode - Jūsu grupas izlozētais grēks.
Kur? Kad? Cikos?: Music Factory a Nice Place, Citadeles ielā 2, 22. oktobrī, ieeja no plkst. 22:00 Ielūgumi būs pieejami no 12.10. līdz 21.10. starp otro un trešo stāvu pie lielajām trepēm vai JFSP birojā, 461.kab.

Share