Strauji tuvojas Ziemassvētki un, lai arī šis ir klusais gaidīšanas laiks, neiztikt arī bez tradicionālajām pirmssvētku ballēm. Arī šogad Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde organizē balli par godu Ziemassvētkiem.

Tā notiks 21. decembrī no plkst. 22.00 viesnīcā „Rīga”. Šogad balli aizvadīsim Venēcijas stilā, tāpēc arī nosaukums „Ziemassvētku nakts Venēcijā”. Ko tas nozīmē? Šoreiz nepietiks vien ar sapucēšanos ballei, šoreiz jāpadomā arī par masku. Tā var būt gan paša gatavota, gan iegādāta, gan uzgleznota uz sejas, galvenais, lai tiktu radīta noskaņa, kad meitenes pārvēršas par noslēpumainām Venēcijas dāmām un puiši par Kazanovām. Ballē mums pievienosies arī Medicīnas fakultātes studenti. Dzīvo mūziku spēlēs grupa M.E.N. un būs arī citi pārsteigumi. Ielūgumi pieejami jau no nākamās nedēļas, to cena sākot no Ls 2. Ņem līdzi draugus, nāc un piepildi savu Ziemassvētku vēlēšanos. Un kāpēc gan ne Venēcijā?
KAD? Otrdien, 21. decembrī
CIKOS? 22:00 - 6:00
KUR? Viesnīcā "Rīga", Aspazijas bulv. 22 IELŪGUMA CENA: no 2 Ls Dresscode: Vakartērpos ar maskām P.S. Droši vari ņemt līdzi draugu(s)!  

Share