Sveiks, student! LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde aicina ikvienu aizmirst par sesiju un uzkrāt spēkus nākamajam mācību semestrim, tāpēc esam jums sarūpējuši aktīvu pēcpusdienas atpūtu Uzvaras parka slidotavā. JFSP šo atpūtu organizē 7.februārī, pulksten 15:00. Pasākumā aicinam iesaistīties ikvienu, nav nozīmes tam, vai esi profesionāls slidotājs vai iesācējs, galvenais ir labi pavadītais laiks.

Lai sasildītos un gūtu enerģiju, tiks piedāvāti karsti un atspirdzinoši dzērieni bez maksas. Pasākuma laikā ne tikai slidosim, bet iesaistīsimies arī JFSP piedāvātajās aktivitātēs, piedalīsimies dažādās spēlēs un stafetēs, ar kurām pasākuma apmeklētājus iepazīstinās aktivitāšu vadītāji. Slidošanas aktivitātēm noskaņu radīs dīdžejs, kurš muzikālo pavadījumu nodrošinās visā pasākuma laikā.

Slidotavas apmeklētāji tiks cienāti ar "Red Bull" enerģijas dzērieniem, kurus izdalīs meitenes. Pasākuma ietvaros  apmeklētājiem būs  iespēja piedalīties virtuālā spēlē, kuru sagatavojuši "Red Bull" pārstāvji.
Dalība pasākumā - bez maksas, slidu īre – Ls 0,50 (neatkarīgi no tā, cik ilgi slidosi). Šis maksājums jāveic pirms pasākuma, līdz 4. februārim, JFSP birojā: 461. kabinetā, 4. stāvā. Ja Tev ir pašam savas slidas, tad šis maksājums, protams ,izpaliek.
Pasākumam vari pieteikties līdz pat 4. februārim vai kamēr slidotavas noliktavā vēl būs kārotais slidu izmērs, tāpēc piesakies pasākumam savlaicīgi un pabrīdini par to arī savus studiju biedrus.
Uzvaras parka slidotava atrodas Uzvaras bulvārī 15, Rīgā. Lai tur nokļūtu, aicinām izmantot 2.,4.,5.,10. tramvaju vai 4., 4.z, 7., 8., 21., vai 25. autobusu.
Piesakies pats un paziņo arī saviem kursabiedriem par šo pasākumu, lai ziemīgās noskaņās visi kopīgi pavadītu laiku un izpriecātos.

Share