Rīgas Juridiskā augstskola sadarbībā ar RJA Studentu asociāciju organizē trešo starptautisko tiesas procesa izspēli „Riga Moot 2016”, kas šogad notiks 2. un 3.jūnijā. Tajā aicināti pieteikties tiesību zinātnes bakalaura un maģistra programmu studenti no Latvijas un ārvalstīm.

Tiesas procesa izspēle risināsies angļu valodā un tās temats būs “Bēgļu jautājuma problemātika Bundorfa jūrā”. Dalība tiesas procesa izspēlē ir lieliska iespēja padziļināt zināšanas noteiktos tiesību jautājumos, kā arī uzlabot prasmes, kas nepieciešamas profesionālajai jurista karjerai – publiskās uzstāšanās un argumentācijas prasmes, kā arī sadarbību komandā.

„Riga Moot 2016” tiesas procesa izspēles uzvarētājs saņems balvu – 500 eiro, ko nodrošina zvērinātu advokātu birojs „Klotiņi & Serģis”.

Komanda jāpiesaka līdz š.g. 1.aprīlim, sūtot e-pastu: rigamoot@rgsl.edu.lv. No vienas augstskolas var pieteikt vairākas komandas, dalībnieku skaits ir no trim līdz četriem studentiem. Plašāka informācija “Riga Moot 2016” Facebook lapā:www.facebook.com/events/196903690669209/ un rgsl.edu.lv

Izspēle norisināsies RJA telpās, Strēlnieku iela 4k-2, Rīgā.

Share