Šogad LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) ievieš pavisam jaunu tradīciju fakultātē, tāpēc aicinām ikvienu piedalīties JFSP organizētās Sporta spēlēs 25.-26.maijā Upeslejās, kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs ar mācībspēkiem, kā arī saviem kursa biedriem.

Aicinām studentus no Juridiskās fakultātes vidus izveidot komandas, kur katrā no tām dalību veic  6 – 10 cilvēki. Pasākuma laikā komandām paredzēts piedalīties dažādās disciplīnās, tostarp basketbolā, futbolā, stafetēs u.c.. Izbraukšana ar autobusu plānota 25.maijā, plkst. 9.00, Sporta spēļu atklāšana plkst. 10.00. Visiem komandu dalībniekiem tiks nodrošināts transports nokļūšanai līdz Upeslejām un pēc sporta spēļu noslēguma – atpakaļ. JFSP visiem dalībniekiem nodrošina naktsmājas Upesleju internātpamatskolas telpās.

Sporta spēļu mērķis ir uzlabot un veicināt attiecības JFSP studentu un pasniedzēju vidū, kā arī, attīstīt aktīvu atpūtu LU JF saimes locekļu vidū, kā arī veicināt kultūras interešu īstenošanu.  Sīkāka informācija par pasākuma norisi, programmu un elektroniskā pieteikuma anketa sekos.

Share