Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) tieši Tev ir sarūpējusi neaizmirstamu vakaru kopā ar studiju biedriem un mācībspēkiem. Līdz ar pēdējiem kontroldarbiem un pirmo sniegu ieskandināsim ziemas sākumu gada nogales lielākajā Juridiskās fakultātes pasākumā - Ziemassvētku ballē "Venēcijas karnevāls".

Elegantos tērpos balles dejās varēsim griezties jau piektdien, 13. decembrī, no plkst.22:00 Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā. Muzejs atrodas Vecrīgā, Rīgas Doma ansamblī, Palasta iela 4. Balles tematikas tērpam pieskaņo svētku masku, kas Tavam tēlam piešķirs spilgtu odziņu.

Aicinām balles apmeklētājus padomāt par atbilstošu tērpu, gaidīsim kungus tumšos uzvalkos, bet dāmas vakarkleitās.

Ballē kronēsim Balles karali un karalieni, tāpēc ikvienam būs iespēja pārliecināties par savām etiķetes zināšanām un deju soļu prasmēm, lai noteiktu titulam cienīgāko pāri.

Par viesu labsajūtu un izklaidi parūpēsies pašpārvalde, muzeja personāls, fotogrāfs un grupa „Tax Free”.

Ballē būs dzīvā mūzika, balles deju dejošana, kā arī, dažādas interesantas un aizraujošas aktivitātes visa pasākuma garumā.

Savu ielūgumu saņemsi lekciju starplaikos – Juridiskajā fakultātē starp otro un trešo stāvu, bet lekciju laikā gaidīsim Tevi pašpārvaldes birojā – 461.kabinetā, 4.stāvā.

Nenokavē iespēju saņemt ielūgumu un parūpējies par to, lai citus šajā pasākumā varētu priecēt ar savu klātbūtni, jo tie pieejami ierobežotā daudzumā.

Laipni aicināti studenti un mācībspēki kopā ar savām otrajām pusītēm un draugiem, kas savas ikdienas gaitas veic ārpus LU Juridiskās fakultātes.

Dresscode – uzvalks/vakarkleita un maska.

Share