Līdz Juridiskās fakultātes (JF) Studentu pašpārvaldes (SP) Vēlēšanu komisijas noteiktajam laikam - 29.10.2012. plkst 18.30 Vēlēšanu komisijai iesniegti 2 (divi) vēlēšanu kandidātu saraksti "Kā var nesolīt? " un "TAS". Izlozes kārtībā "Kā var nesolīt? " piešķirts kārtas numurs 1, un "TAS" piešķirts kārtas numurs 2.

Saskaņā ar Latvijas Universitātes Informatīvās Sistēmas datiem visi kandidāti ir JF studējošie un ir tiesīgi kandidēt pašpārvaldes biedra mandāta iegūšanai. Iesniegto kandidātu saraksti un programmas:  1. „Kā var nesolīt?”
- Kandidātu saraksts
- Saraksta darbības programma 2. "TAS"
- Kandidātu saraksts
- Saraksta darbības programma JFSP vēlēšanas norisināsies ceturtdien, 2012. gada 8. novembrī, no plkst. 9:45- 18:30, Juridiskajā fakultātē- pie ieejas Lielās aulas balkonā. Vēlēšanu norises laiks izvēlēts saskaņā ar lekciju grafiku - diena, kad fakultātes studentiem ir visvairāk kontaktnodarbību. Balsošanas process padarīts iespējami ātrs un ērts - vēlētāji tiks reģistrēti elektroniski, izmantojot skaneri. Lai piedalītos vēlēšanās Tev nepieciešams tikai ierasties vēlēšanu vietā un laikā ar savu studenta apliecību.

Share