Šogad LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) ievieš pavisam jaunu tradīciju fakultātē, tāpēc aicinām ikvienu piedalīties JFSP organizētās Sporta spēlēs 25.-26.maijā Upeslejās, kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs ar mācībspēkiem, kā arī saviem kursa biedriem.

Aicinām studentus no Juridiskās fakultātes vidus izveidot komandas, kur katrā no tām dalību veic  6 – 10 cilvēki, kā arī  katra komanda izvirza savu pārstāvi – kapteini.  Sporta spēlēs var piedalīties LU studējošie, vispārējā un akadēmiskā personāla pārstāvji un citas personas, kuras vēlas pavadīt nedēļas nogali svaigā gaisā sportiskā garā. Sacensības paredzētas trīs posmos – priekšsacīkstēs, pusfinālā un finālā.

Pasākuma laikā komandām paredzēts piedalīties dažādās disciplīnās, tostarp strītbolā, volejbolā, futbolā, tautas bumbā, dažādās stafetēs, kā arī, visiem tiks dota iespēja piedalīties individuālajos sporta veidos.

JFSP parūpēsies arī par to, lai labākie sporta spēļu dalībnieki tiktu apbalvoti ar pašpārvaldes sarūpētām balvām  un piesaistīto sponsoru dāvinājumiem.

Sporta spēles norisināsies Stopiņu novadā Upesleju internātpamatskolas teritorijā,  25. – 26.maijā, kur Juridiskās fakultātes saimi laipni uzņems internātpamatskolas vadība.  Izbraukšana ar autobusu plānota 25.maijā, plkst. 9.00, Sporta spēļu atklāšana plkst. 10.00. Visiem komandu dalībniekiem tiks nodrošināts transports nokļūšanai līdz Upeslejām un pēc sporta spēļu noslēguma – atpakaļ. JFSP visiem dalībniekiem nodrošina naktsmājas Upesleju internātpamatskolas telpās. 
Sporta spēļu mērķis ir uzlabot un veicināt attiecības JFSP studentu un pasniedzēju vidū, kā arī, attīstīt aktīvu atpūtu LU JF saimes locekļu vidū, kā arī veicināt kultūras interešu īstenošanu. 

Ar Sporta spēļu nolikumu vari iepazīties šeit.

Lūdzam komandām līdz 2013.gada 21.maijam aizpildīt pieteikumu anketu

Share