LU Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) aicina pieteikties erudītus studentus, kas 18. aprīlī 18:15, Daily banketa zālē vēlas savas zināšanas apliecināt, ne vien tiesību zinātnē, bet arī citās jomās, kā, piemēram, vēsturē, matemātikā, dabas zinātnē, sportā un literatūrā. Aicinām ikvienu atsvaidzināt zināšanas, kuras apgūtas sēžot vidusskolas krēslā, kā arī ārpus LU JF nodarbībām.

Konkurss tiek organizēts starp komandām, kur katrā komandā ir trīs dalībnieki. Gadījumā, ja kāds students vēlas pieteikties, bet nav atradis savus komandas biedrus, tad pašpārvalde centīsies noorganizēt komandu arī tiem, kas pieteikušies vieni, jo gādāsim, lai neviens neizpaliek bez iespējas piedalīties. Konkursa mērķis ir dalībnieku kultūras interešu īstenošana, vispusīgo zināšanu īstenošana, kā arī LU JF Saimes saliedēšana.

Pēc pasākuma oficiālās daļas apmeklētāji varēs atpūsties, viens ar otru iepazīties tuvāk, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs un spēlēs.

Savu dalību pasākumā piesaka komandas kapteinis līdz 2013.gada 17.aprīļa plkst.23.59, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu.   Ar pasākuma nolikumu vari iepazīties šeit.  

Share