Iestājoties pavasara un reizē arī velo sezonai, JFSP aicina piedalīties veloorientēšanās sacensībās 1.maijā, iepazīstot Rīgu un izbaudot aktivitātes svaigā gaisā.

Pasākuma mērķis ir veselīga dzīvesveida veicināšana, studentu izglītošana saistībā ar Rīgas apzināšanu, kā arī atslodzes iekļaušana svaigā gaisā pēc produktīva mācību darba procesa. Dalībnieki startēs un finišēs pie LU galvenās ēkas, Raiņa bulvārī 19. Veloorientēšanās sacensību sākums plkst. 10.00.  Orientēšanās norise plānota šādās Rīgas daļās – Āgenskalnā, Ziepniekkalnā un Centrā.
Šādās robežās norisināsies orientēšanās sacensības. Dalībai pasākumā jāpiesaka komanda, kurā ir divi dalībnieki. Dalībnieki pasākumā izmanto savus velosipēdus, bet, gadījumā, ja šādas iespējas nav aicinām izmantot velosipēdu nomas pēc sava ieskata, piemēram, Baltic Bike, Gandrs vai citas. Veloorientēšanās laikā dalībnieki ievēro ceļu satiksmes noteikumus un paši ir atbildīgi par savu veselību un drošību. Lai pieteiktos veloorientēšanās pasākumam, lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu. .

Share