Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) ik gadu aktīvi iesaistās labdarības pasākumu organizēšanā un sniedz bērniem prieka pilnu dienu, organizējot dažādas aktivitātes veselas dienas garumā. Šogad pašpārvalde šīs aktivitātes izvērsusi divos labdarības pasākumos, lai prieku dāvātu gan internātpamatskolas bērniem, gan veco ļaužu pansionāta iemītniekiem.

Šoreiz, 12. decembrī, labdarības pasākumā jau septīto reizi priecēsim Upesleju internātpamatskolas bērnus, sniedzot iespēju viesoties kādā no Rīgas muzejiem, ieturēt pusdienas un karstas šokolādes pauzi Latvijas Universitātē, kā arī noskatīties kādu no „Forum Cinemas” piedāvātajām filmām bērniem.
Tā kā iepriekšējie labdarības pasākumi aizritējuši veiksmīgi, šogad aktivitātes izvērstas plašumā. 20. decembrī ieplānots otrs labdarības pasākums sociālās aprūpes centrā “Stella Maris”, kura iemītniekiem JFSP biedri un aktīvisti iestudējuši interesantu kāzusu un pēc tā arī ieplānojuši vienoties kopīgās dziesmās Ziemassvētku noskaņās.
Aicinām ikvienu iesaistīties un ziedot paša izvēlētu summu pasākumu veiksmīgai norisei, kas sniegtu iespēju segt transporta un pusdienu izmaksas, kā arī sagādāt dāvanas, kas nestu prieku un gaišumu arī citiem. Šim mērķim izveidotās ziedojumu kastītes izvietotas fakultātes Metodiskajā kabinetā, LU Daudznozaru bibliotēkā, kopētavā Raiņa bulv. 19 garderobē un Studentu pašpārvaldes birojā- 461. kabinetā, 4. stāvā.
Ja arī pats vēlies piedalīties kādā no labdarības pasākumiem vai iesaistīties to organizēšanā, gaidīsim Tavu ziņu jfsp@lu.lv. Kopā mēs varam vairāk!

Share