Septembrī zinātniekiem un pētniekiem gulēt nebūs lemts, jo 21.oktobrī Latvijas Universitātes Dabaszinātņu Akadēmiskajā Centrā (LU DAC) norisināsies “Zinātnieku cīņas klubs”! Sacensībās piedalīties aicināti visu zinātņu nozaru (dabas, humanitāro un sociālo zinātņu) talantīgākie un drosmīgākie pētnieki!

“Zinātnieku cīņas klubs” ir pasākums, kurā lemts satikties visu līmeņu, nozaru un zinātņu studentiem, lai iepazīstinātu ar savās studijās veiktajiem atklājumiem gan studiju biedrus, gan augstskolas akadēmisko vidi un sabiedrību.

Jauno pētnieku sacensības notiek trīs zinātņu blokos - eksaktās zinātnes, humanitārās zinātnes un sociālās zinātnes.
Latvija
s Universitātes Studentu padome (LU SP) šīs sacensības jauno pētnieku un zinātnieku starpā organizē ar mērķi veicināt sabiedrības izpratni un interesi par zinātniskajiem pētījumiem, vienlaicīgi radot iespēju jaunajiem zinātniekiem, pētniekiem un akadēmiķiem neformālā veidā komunicēt par pētījumu nozīmi. 
Tiks vērtētas studenta: prezentācijas spējas, argumentācija, radošums.

Līdzi var ņemt draugus! 
Ja jūti, ka Tevī mājo zinātnieka gars, sūti savu pieteikumu uz zck@lusp.lv un nepalaid garām iespēju iegūt ne tikai atzinību, bet arī vienreizējas emocijas, pieredzi un kolosālas balvas! Gaišie prāti pieteikties cīņām var līdz 17.oktobrim, vairāk informācijas par pasākumu meklē http://www.lu.lv/zck/

Share