Par spīti laikam, kad studentiem no visām pusēm uzglūn studiju, bakalaura un maģistra darbi, pēdējie kontroldarbi un parādu kārtošana, Juridiskās fakultātes patriotiskāk noskaņotie studenti atrada laiku kopīgam piedzīvojumam-dalībai LU JFSP Sporta spēlēs.

Fakultātes ceturtās Sporta spēles norisinājās 28. un 29.maijā kempingā "Jūras priede", kur studējošiem tika dota iespēja sacensties gan komandu, gan individuālajās sportiskajās aktivitātēs un zvilnēt pludmales smiltīs, kā arī mērcēt kājas vēsajā jūras ūdenī vai vienkārši lieliski pavadīt laiku.

Dalību spēlēm kopumā veica sešas komandas:

 „Šļakatvāveres” (Līva Paulauska; Ilona Sabīne Sviķe, Māris Sirsanovs, Roberts Jumis, Mārtiņš Birģelis,  Ronalds Brants, Kristiāns Sala, Krišjānis Grava);

 „6. pants” (Jānis Vilcāns, Linards Birznieks, Krista Annija Rence, Mārtiņš Točs, Renāte Staļģe, Inita Čīma, Linda Šnēvele);

„Dižie Vanagi” (Pauls, Edgars Rinķis, Didzis Pūliņš, Iveta Krumpāne, Lauma Reniņa, Arvis Jankovskis, Intars Janbergs, Bruno Kristiņš);

„Pārdaugavas grupējums” (Oskars Kulmanis, Mārcis Riks, Dāvids Lipšens, Kaspars Ogriņš, Ričards Iesaliņš, Pēteris Birznieks , Roberts Lasis, Artūrs Pšečenko, Krists Kleinbergs);

„Kristiānam bija vienalga” (Kristiāns Brants, Rihards Šķirmants, Oskars Veidemanis, Ilze Ambrasa; Edgars Dreimanis; Toms Platacis; Toms Francis; Artūrs Fadējevs; Silvestrs Buhanovskis);

„Straightoffthecouch” (Dāvids Mucenieks, Roberts Lauris, Madara Preinberga, Artūrs Paškevičs, Andris Blaus, Žans Lonšakovs, Kirils Katanovs, Andrejs Burenkovs).

Šogad dalībnieki sacentās piecās komandu disciplīnās- volejbols,futbols, tautas bumba un virves vilkšana norisinājās smilšainajā pludmalē, savukārt spēlēt strītbolu bija jādodas uz netālo laukumu. Ikviens varēja piedalīties arī piecās individuālajās disciplīnās, kurās īpašās balvas sarūpēja sponsori:“BananaCar lēciens” bija disciplīna, kurā, lecot ar maisu, pēc iespējas ātrāk jāveic noteikts attālums; arī aktivitātē “Rāpojiens ar Annu Pērli” dalībnieki sacentās par ātrāko rezultātu, rāpojot ar rokām un kājām un vienlaicīgi turot bumbu uz vēdera; “Apšaude L tips Agency birojā” bija disciplīna, kurā ar pneimatisko ieroci visprecīzāk jātrāpa mērķī; “Penelopes tauriņa lidojumā” spītējot vējam vajadzēja lidināt šķīvīšus uz stabiņiem, un tas nebija nemaz tik viegli, cik sākotnēji likās; bet disciplīnā “Skrējiens pēc MemoryWater” ikviens entuziasts bija aicināts piepildīt trauku ar ūdeni, kuram pakaļ bija jāskrien uz jūru.

Sporta spēļu dalībniekus karstais laiks nesaudzēja, līdz ar to bija novērojami saules radīti apdegumi visās nokrāsās, tostarp arī traktorista cienīgi iedegumi un pēc sauļošanās krēmu patēriņš lielos apjomos. Tomēr šīs sāpes kaut cik kompensēja gardās maltītes, kuras bija sarūpējuši ēdinātāji no Saulkrastiem, bet slāpes karstajā laikā veldzēja sponsoru sagādātie dzērieni.

Visspilgtāk organizatoriem atmiņā paliks mistiskā virves pazušana otrajā Sporta spēļu dienā, kura pēc ilgiem meklējumiem un liecinieku nopratināšanas tā arī neatradās, un grupas Z-Scars repertuāra izdziedāšana visas nakts garumā.

Pēc spraigas cīņas finālos un individuālajās distancēs, norisinājās apbalvošana, kurā līderpozīciju ieguva komanda „Dižie Vanagi”, kas arī saņēma ceļojošo čempionu kausu.

JFSP izsaka pateicību komandām, kas piedalījās Sporta spēlēs mūsu fakultātē un aicina gan jaunas, gan jau šī gada dalībnieku komandas piedalīties arī nākamgad, jo pašpārvalde uzskata, ka šāda veida pasākums ļoti labi saliedē studentus no visiem kursiem Juridiskajā fakultātē.

Meklē sevi un draugus bildēs, kas aplūkojamas ŠEIT un ŠEIT.

Liela pateicība par pretimnākšanu un palīdzību sakāma mūsu atbalstītājiem, bez kuriem šis pasākums nebūtu iespējams: Banana Car, L Tips Agency, Ezītis miglā, Pērnes Čipsi, Memory Water, Dailes Teātris, ANNAS PĒRLE, Coffee Inn, LEMON GYM, Penelope's bow ties, Red Bull, Rexona, One Touch Prezervatīvi, Rīgas peintbola parks, Canon IB Serviss.

               

 

Share