Jaunā mācību gada sākums viennozīmīgi ir īstais laiks, lai fakultātē ieviestu arī jaunas tradīcijas, un šo iespēju nelaiž garām arī JFSP.

Ņemot vērā, ka kursabiedri ir tie cilvēki, ar kuriem plecu pie pleca jāpārcieš grūtie studiju laiki, pārpeldot asaru upes un rāpjoties likumu kalnu virsotnēs, svarīgi ir jau šī ceļa sākumā apzināties to, ka sadarbība ir atslēga uz panākumiem. Lai nostiprinātu Pirmsaristotelī radītās draudzības saites, JFSP aicina 15.septembrī plkst.19.00 apmeklēt “Pirmkursnieku vakaru”- pasākumu , kuru neviens Juridiskās fakultātes jaunpienācējs nedrīkst nokavēt.

Ar atjautību un aizrautību “Pirmkursnieku vakarā” komandas gars tiks stiprināts, spēlējot galda spēles, daloties priekos un bēdās par lekciju sarakstu un pirmās aizvadītās nedēļas piedzīvojumiem vai pārdzīvojumiem, īsāk sakot- atpūšoties. Savukārt katra izdzīvošanas spējas tiks novērtētas, balstoties uz līdzpaņemtā “groziņa” saturu, kura sagādāšanā ikviens pirmkursnieks aicināts atrādīt savas kulinārijas dotības.

 

Lai neformālā gaisotnē uzkrātu spēkus pirmajam kopīgajam studiju gadam Juridiskajā fakultātē, vakara gaitā pirmkursnieki tiks aicināti doties ekskursijā  uz Rīgas sirdi- Vecrīgu. 

Share