Šī gada 18.decembrī Latvijas Universitātes Lielajā aulā norisināsies Ziemassvētku pasākums, ko organizē Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde sadarbībā ar Ekonomikas un vadības fakultātes Studentu pašpārvaldi.

Gada nogales gaidītākais pasākums piedāvā lielisku iespēju nodoties deju ritmiem ar studiju biedriem un mācībspēkiem. LU Lielā aula visus dejotgribētājus uzņems sākot ar plkst. 21:00. Pasākuma tēma ir „Sarkanais paklājs”, tāpēc apmeklētāji tiek aicināti izcelt savu būtību ar Oskara ceremonijas cienīgu tērpu „black tie” dresscode stilā.
Mērķis ir ziedojumu vākšana maznodrošinātām ģimenēm, vakara viesiem ir iespēja vairot prieku un gaišumu savā un citu sirdīs - nākot uz pasākumu ņemt līdzi kādu dāvaniņu vai no sirds sagatavotu sainīti, ko pēc tam labdarības braucienā pašpārvaldes nodos maznodrošinātajām ģimenēm.

Par muzikālo noskaņu atbild grupa „The Picture” un DJ Kabelitoo jeb Kārlis Štolcers. Visa vakara garumā norisināsies dažādas aizraujošas aktivitātes, ko būs sarūpējušas EVF un JF Studentu pašpārvaldes.

Ielūgumus var saņemt arī savai otrajai pusītei un draugiem, kas nav LU studenti. Lai dabūtu ieejas karti, meklē paziņas no pašpārvaldēm vai arī nāc ciemos:
*EVF SP pagrabiņā, Aspazijas bulvārī 5, ieeja no pagalma (vari rakstīt arī uz info@evf.lv); lekciju starplaikos - foajē; *JF SP birojā - Raiņa bulvārī 19, 4.stāvā, 461.kabinetā (e-pasts: jfsp@lu.lv); lekciju starplaikos - kāpnēs starp 2. un 3.stāvu (pie ieejas Lielās aulas balkonā). Ziemassvētku pasākums nebūtu iedomājams bez sponsoru un atbalstītāju palīdzības. Tieši viņu atsaucība ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc pasākums solās būt tik elegants, aizraujošs un sirsnīgs. 
Vēlamies teikt milzīgu paldies par veltīto laiku, pretimnākšanu un palīdzību: JumavaKuuka KafeCoyote FlyRed BullFolkklubs Ala PagrabsHappy Dance StudioEnerģiskākās solāriju studijas "Adrenaline Tan"Kordes TraseLatvijas Leļļu teātrisRīgas Improvizācijas teātris,Radošās dzīves studija "Alfa Jums" www.alfajums.lvRoomBreak,Timermaņa fotoL Tips AgencyLux Express, Caramelles, Rimi, Sia ''Viesu Līči'', Pērnes čipsi, FromMe.lv.
Neaizmirsti laicīgi sagādāt vakartērpu un tiekamies uz sarkanā paklāja! Laipni aicināti studenti un mācībspēki kopā ar savām otrajām pusītēm un draugiem!

Share