Vai atceries Skolotāju dienu? Visticamāk vienīgo dienu gadā, kad vēl bez izlaiduma, skolas gaitas beidzot, veltījām saviem skolotājiem kādu labu vārdu.

Vai zini, ka Juridiskās fakultātes studenti ir naskākie sūdzību un apelāciju rakstītāji visā Latvijas Universitātē? Vai tas nozīmē, ka Juridiskajā fakultātē būtu visnevērīgākie pasniedzēji? – Nebūt ne. Tas nozīmē, ka, iespējams, JF studenti vislabāk iemācās apzināties savas tiesības un pamatot savu viedokli. Vai tie nav JF pasniedzēji, kas mums to iemāca? Tādēļ jau 4. reizi, vismaz reizi gadā JF Studentu pašpārvalde lūdz Tevi aizdomāties par tiem pasniedzējiem, metodiķēm, sekretārēm, garderobistēm, kopētājām un visiem citiem universitātes un fakultātes personāla pārstāvjiem, kas ne vien godprātīgi pilda savā darba līgumā noteiktās saistības, bet dara vēl daudz vairāk.

Neaizmirsti par tiem, kuru katra rīcība viņu darbā cieši saistīta ar studentu interešu aizstāvību un centieniem uzlabot studiju vidi Juridiskajā fakultātē kopumā. Par tiem, kas aizmirst sava darba laika robežas.

Labo darba piemēru meklējumos un ar smaidu atskatoties uz pēdējā gada notikumiem, Studentu pašpārvalde aicina arī Tevi noteikt savu gada pasniedzēju un atcerēties viņa spilgtāko izteikumu, izvēlēties savu gada vispārējā personāla pārstāvi, gada notikumu un bez skumjām atzīt, kas nosakāma par fakultātes gada „ķezu”. Lai to izdarītu, lūdzu aizpildi šo anketu.

Laureāti balvas saņems fakultātes darbinieku kopsapulcē, šā gada 30. septembrī.

Anketa

Share