Šā gada 21.februārī Rīgas Latviešu biedrības nama Baltajā zālē Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde ikvienam ziemas romantikas un sapņainības alkstošam interesentam dāvāja neaizmirstamu balli „Sapnis par ziemu”. 
Balles īpašo noskaņu ar burvīgām skaņu stīgām ikvienā jau vakara sākumā atmodināja grupa „Vēja Radītie”, ļaujot balles viesiem griezties aizrautīgi bezrūpīgos deju virpuļos. 

Savukārt par viesu labsajūtu un izklaidi atpūtas brīžos gādāja daiļrunīgie vakara vadītāji – Agnese un Edvards.
Īpašos balles mirkļus nerimstoši tvēra un iemūžināja galantie fotogrāfi, kuru profesionālo veikumu nu iespējams aplūkot arī sadaļā- Jaunākās galerijas- Notikumi.

Vakara gaitā ikkatram bija iespēja paust savus ieteikumus un laba vēlējumus viesu grāmatā, ieviešot jaunu tradīciju Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes rīkoto pasākumu norisē un sniedzot balles rīkotājiem noderīgus ierosinājumus turpmāko pasākumu veiksmīgai norisei.

Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde saka īpašu „Paldies!” par sadarbību Rīgas Latviešu biedrības nama viesmīlīgajiem pārstāvjiem un darbiniekiem, kā arī drošsirdīgajiem apsardzes vīriem, kuri visa vakara garumā gādāja par viesu drošību, nodrošinot netraucētu un patīkamu balles norisi.

Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvaldes radošie studenti ir pateicīgi ikvienai personībai sniegto ieguldījumu balles „Sapnis par ziemu” radīšanā, popularizēšanā un atbalstīšanā.

Paldies, ka pagodinājāt ar savu ierašanos un smaidu!

Cerot uz turpmāku tikšanos tikpat Jums un mums tīkamos pasākumos,
Jūsu LU JF Studentu pašpārvalde:)

Share