Noslēgušās Juristu dienas 2007. To ietvaros veselu nedēļu bija iespēja apmeklēt neskaitāmas lekcijas par tēmām, kas ikviena jurista sirdij liek pukstēt straujāk. Kā tad citādi?- jo Juristu dienas vienmēr rīkojuši studenti un arī tēmas, par kurām tie šo dienu laikā vēlētos dzirdēt kādu lekciju, izvēlas paši studenti. Tāpat ikvienam bija iespēja piedalīties vairākāsdiskusijāszolītesšaha un boulinga turnīros un apmeklēt, piemēram, „atvērtās durvis” Augstākajā tiesā. 
Pirms Juristu dienu noslēguma balles ar dažiem JF studentiem un studentu pašpārvaldes biedriem sēdējām LU ēdnīcā un apcerējām dzīvi. Nonācām pie jautājuma: cik sena varētu būt Juristu dienu tradīcija. Vēlāk, kad izsniedzām pateicības rakstus un nelielas dāvaniņas lektoriem un citiem šī pasākuma atbalstītājiem, uz šo jautājumu atbildēja Juristu dienu stūre, motors, mūsu pasniedzējs un Latvijas Juristu biedrības loceklis Arvīds Dravnieks (salīdzinājumam- mēs- studenti, esam tik vien kā pedāļi un vējlukturi). Pirmās Juristu dienas norisinājušās, kad mēs pat vēl nezinājām ceļu uz bērnudārzu. Tās esot pat senākas par Tautas fronti(!!!). 

Kā jau šādos jaukos brīžos mēdz notikt, apdāvināšanās bija abpusēja:) ArīJFSP saņēma dāvaniņu- 10 metru garu mērlenti. Arvīds Dravnieks pieminēja, ka tā mums noderēšot, lai būtu vieglāk noteikt, kāds tad īsti ir tas 10 metru attālums no sabiedrisku iestāžu durvīm, kur drīkst smēķēt. 

P.S. Smēķēšana nodara cilvēka prātam neizmērojamās mērvienībās lielu ļaunumu Jūsu un Jūsu tuvumā atrodošos cilvēku veselībai un dzīvībai!

Share