Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes Studentu pašpārvalde (JFSP) turpina aizsākto tradīciju un jau ceturto reizi aicina ikvienu piedalīties JFSP organizētajās Sporta spēlēs. Šogad Sporta spēles norisināsies no 28. līdz 29.maijam kempingā "Jūras priede", kur studējošiem tiks dota iespēja sacensties dažādās sportiskās aktivitātēs ar mācībspēkiem, kā arī saviem studiju biedriem.

Sporta spēļu mērķis ir uzlabot un veicināt attiecības JFSP studentu un pasniedzēju vidū, attīstīt aktīvu atpūtu LU JF saimes locekļu vidū, kā arī veicināt kultūras interešu īstenošanu.

Komandas 6-10 cilvēku sastāvā aicināti veidot visi JF studējošie, personāls un draugi, ievērojot to, ka 2/3 ir jābūt JF studējošiem vai personāla pārstāvjiem. Pasākuma laikā komandas mērosies spēkiem dažādās disciplīnās, tostarp strītbolā, futbolā, volejbolā, tautas bumbā, virves vilkšanā, komandu stafetē, kā arī paredzētas individuālās disciplīnas.

JFSP parūpēsies arī par to, lai labākie sporta spēļu dalībnieki tiktu apbalvoti ar pašpārvaldes sarūpētām balvām un piesaistīto atbalstītāju dāvinājumiem. Balvu fondā šobrīd ir 2 biļetes uz Simple Plan koncertu no L Tips Agency, strukturētais Memory Water dzeramais ūdens, noderīgas balvas no Canon IB Serviss, enerģijas dzērieni no Red Bull, dažādi pārsteigumi no One Touch, Banana Car, Coffee Inn, bāra Ezītis Miglā, Rexona, peintbols.lv, Pērnes Čipsi, Dailes teātra, Annas Pērle un Penelope's Bow Ties. Pateicamies par izrādīto pretimnākšanu un palīdzību!

Sporta spēles norisināsies kempingā "Jūras priede", Upes ielā 56, Zvejniekciemā, Saulkrastu novadā. Visiem komandu dalībniekiem tiks nodrošināts transports nokļūšanai līdz kempingam un pēc Sporta spēļu noslēguma – atpakaļ. Nakšņošana paredzēta kempinga mājiņās. Būs iespēja tikt pie siltas maltītes, kā arī našķēties ar līdzpaņemto pārtiku.

 

Sporta spēļu Nolikums

Lūdzam komandām līdz 2016.gada 25.maijam aizpildīt pieteikumu anketu, kas atrodama šeit.

Organizē:

 

Atbalsta:

       

Share