Aizver acis... Tu esi nokļuvis 50tajos gados. Skaists vakars, skaisti cilvēki, ielās mūzika un no visām pusēm tevi ielenc spilgtas reklāmas un debesskrāpji, kas rada ilūziju, ka diena tikai sākusies. Jā, tā ir Ņujorka, vecā Ņujorka. Laiks, kad sabiedrības krējums vēlos vakaros pulcējās kopā, lai klausītos labu mūziku, apklačotu viens otru un dejotu visas nakts garumā. Jo Ņujorka nekad neguļ...

Tu jau esi klāt.. Atver durvis un ej iekšā. Dzirdi kā dzied Frenks Sinatra un dāmas, kungi - Merlina Monro? Tas viss Tev.

Jau pavisam drīz - 8. aprīlī.. Juridiskās un Sociālo zinātņu fakultātes studentu pašpārvaldes piedāvā RETRO balli New York, New York Rīgas Kongresu namā, kur pulcēsies visas Ņujorkas zvaigznes, lai baudītu cits cita sabiedrību un atmosfēru, ko radījusi pati Ņujorka. Atver acis... Tu jau esi tur!!! Pasākumā Tevi izklaidēs gan Rīgas Doma kora skolas džeza klase, gan Juritt''e & the Band.

Ielūgumus vari iegādāties Studentu pašpārvaldes birojā - 461. kabinetā un lekciju starplaikos- pie Lielās aulas balkona durvīm.

Share